Erdoğan'ın ittifak mesajına Akşener'den Net Yanıt

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisine ittifak mesajı gönderen Erdoğan'a verdiği yanıtta, "İttifak siyasetinin derinleştirdiği kutuplaşma, ülkemize zarar veriyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin grup toplantısında konuştu.

Konuşmasında, “Ülkesinin ve milletinin bekası, istiklali ve istikbali uğrunda verdiğimiz mücadeleye katılmak isteyen herkese Cumhur İttifakı’nın kapısının, tabii ortaklarımızın da rızası şartıyla açık olduğunu belirtmek isterim” dedi.

Öte yandan Toplantı çıkışında gazeteciler Erdoğan’a Cumhur İttifakı ile ilgili yaptığı çağrının İYİ Parti’ye mi yapıldığını sorması üzerine Erdoğan, “Katılmak isteyen herkese kapımız açık. İYİ Parti de olabilir. Zaten diğerleri Cumhur İttifakı’nda belli. Ne kadar katılım güçlü olursa, ülkemizin menfaatine o denli hayırlı olur” ifadeleriyle karşılık verdi.

İYİ Parti lideri Akşener ise Erdoğan'ın ittifak mesajına ilişkin X üzerinden “İttifak siyasetinin derinleştirdiği kutuplaşma, ülkemize zarar veriyor Sayın Erdoğan. Gelin, siz de aynı bizim gibi 81 ilde kendi adaylarınızla seçime girin. Türk siyaseti normalleşsin, kazanan milletimiz olsun” dedi.