Yeni Mersin İdman Yurdu Başkanı İstifa Etti

Yeni Mersin İdman Yurdu'nun başkanı Metin Saltık istifa etti. Kulüp basın sözcüsü, yeni başkan gelmediği takdirde maçlara çıkılmayacağını açıkladı.

TFF 2'nci Lig'de mücadele edecek olan Yeni Mersin İdman Yurdu'nda başkan Metin Saltık istifa etti. Kulüp basın sözcüsü Halim Yiğit, yeni başkan gelmediği takdirde maçlara çıkılmayacağını açıkladı.

Geçtiğimiz sezon mücadele ettiği TFF 3'üncü Ligi şampiyon bitirerek TFF 2'nci Lige yükselen Yeni Mersin İdman Yurdu'nda başkan Metin Saltık istifa etti. Geçtiğimiz hafta içerisinde istifasını açıklayan Saltık, kulübü yeni başkana borçsuz bir şekilde bıraktığını açıkladı. Saltık istifasında, "Şehir büyüklerimin ve dinamiklerinin ilgisizliği ve üzerimde oluşan yalnızlık hissiyatı beni Kulüp Başkanlığından istifa etmek zorunda bırakmıştır. Geldiğimiz noktada şanına yakışır, 2'nci Ligde bir İdman Yurdu'nu 100 yıllık bir ayıbı ortadan kaldırarak, üzerinde adının olduğu bir tesisi ve store mağazasını Mersin'e armağan etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyorum. Giderken arkamda borçsuz ve tertemiz bir İdman Yurdu bırakıyorum. Buraya kadar yüzümün akıyla taşıdığım bayrağı daha yukarılara taşıyacak olan, sorumluluk alacak kişilere şimdiden başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.